CONNECT-R, într-un show umanitar de excepție la Reșița!

explo 1000x200

Seara de mâine îi așteaptă pe reșițeni la un concert umanitar incendiar, organizat la Sala Polivalentă. Connect-R va cânta special pentru copiii din centrele de plasament din oraș.

Evenimentul caritabil îi va avea în centrul atenției, dincolo de artiștii care vor încânta publicul, pe elevii reșițeni dornici să ajute. Aceștia vor organiza, într-o atmosferă de sărbătoare, un târg special de Crăciun. Reșițenii vor putea asculta astfel muzică de calitate, în ambianța specifică târgurilor împodobite de sărbătoare.

Acesta va fi organizat la intrarea Sălii Polivalente. Cei mici vor prezenta, pentru vânzare, mai multe decorațiuni prelucrate manual cu dibăcie de mâinile iscusite ale învățăceilor. Reșițenii vor putea achiziționa globuri, felicitări și alte lucrușoare unicat și vor putea, astfel, să dăruiască un strop de bucurie copiilor nevoiași din Reșița. Banii care se vor aduna în urma vânzărilor vor fi donați către centrele de plasament din oraș. De asemenea, sunt binevenite și pachetele cu jucării și hăinuțe pentru cei mici. Oamenii pot dona orice sumă de bani sau bunuri materiale care le-ar putea aduce puțină bucurie micuților din centrele de plasament.

Concertul umanitar îl va avea ca protagonist pe Connect-R, însă alături de acesta pe scenă vor urcă și Phaser, Gibo-King și Tina Diana. Reșițenii sunt așteptați, cu mic, cu mare, la un show de excepție care să îi transpună în atmosfera de sărbătoare și să îi facă mai darnici, pentru ca Moș Crăciun să poată ajunge și în sufletele micuților mai puțin norocoși din centrele de plasament.

Reșițenii sunt așteptați la Sala Polivalentă începând cu ora 19. Biletele de intrare la concert costă 20 de lei. Organizarea evenimentului a fost realizată de către Fundația Maya and Friends.

banner 970 x 250