Condiții mai bune de tratament la OncoHelp! Mobilierul, cumpărat cu banii strânși la Cursa Timotion

La Centrul de Oncologie OncoHelp din Timișoara se înlocuiește mobilierului de spital existent cu o nouă garnitură de paturi electrice. Aproape 20 de seturi au fost cumpărate din donațiile celor care au participat la Cursa Timotion din acest an.

Paturile sunt prevăzute cu 2 și 3 funcțiuni, saltele impermeabile, noptiere și asigură condiții de internare moderne, confortabile și ergonomice pentru bolnavi de cancer internați în regim de spitalizare continuă. Au fost date în folosință cele 18 seturi de mobilier achiziționate cu fondurile strânse prin participarea Asociației OncoHelp la Cursa Timotion 2019 – cu proiectul intitulat „Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!”. Valoarea celor 18 seturi de mobilier a fost acoperită din suma totală adunată în cadrul cursei.

Pentru a continua înlocuirea mobilierului existent, Asociația OncoHelp a achiziționat, din fonduri proprii, încă 35 de paturi electrice, 35 de saltele impermeabile, 117 noptiere, un scaun pentru recoltări și 25 de stative de perfuzii. „Astfel, se reușește înlocuirea treptată a echipamentelor și a mobilierului de spital, care sunt deja uzate, și nu mai pot face față necesităților pacienților. Garnitura de mobilier este de nouă generație, superioară calitativ, modernă, ergonomică, și cu caracteristici de reglare și mobilitate”, au transmis reprezentanții OncoHelp.

La Centrul OncoHelp, pacienții beneficiază de tratament oncologic gratuit în regim de spitalizare continuă.