Concert simfonic de Sfântul Ștefan, la Moldova Nouă!

Venirea moșului cu plete dalbe a fost așteptată de milioane de copii din întreaga lume. În acest sens, cadourile lăsate sub brad au stârnit, în sufletul celor mici, tot felul de sentimente: emoție, mulțumire, bucurie. Și chiar dacă Moșul cu darurile are și el o vârstă, acesta nu uită să treacă și pe la cei mari. Drept urmare, pentru localnicii din Moldova Nouă, Moș Crăciun vine cu un dar special. Astfel, cu ocazia celebrării Sfântului Ștefan, orașul dunărean va sta sub semnul teatrului liric.

Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, alături de Filarmonica de Stat Arad și Fundația Academică Culturală Timișoara pregătesc un eveniment de vis în orașul de la malul Dunării: un concert simfonic de cea mai înaltă calitate, concert găzduit de Casa de Cultură Moldova Nouă, joi, 27 decembrie, începând cu ora 18.00.


Banatul și Crișana se reunesc la Moldova Nouă pentru a oferi publicului o seară de poveste, o seară în care muzica de operă le va stârni participanților cele mai profunde simțuri!

În cadrul evenimentului desfășurat în cea de-a treia zi de Crăciun, pe scena Casei de Cultură va urca Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Arad, împreună cu dirijorul Radu Popa. Vis a vis de soliștii care se vor ocupa să le transmită celor prezenți atât emoția, cât și starea de bine se pot aminti: Narcisa Brumar (soprana – Opera Națională Timișoara), Bogdan Zaharia (tenor – Opera Națională Timișoara) și Cosmin Rafael Bălean (duduk – Filarmonica Banatul).

Pentru toți cei interesați de evenimentul găzduit de Casa de Cultură, prețul unui bilet este de 20 RON, acesta putându-se achiziționa direct de la instituția culturală (Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 2).