Concert de muzică de film, cu prilejul Zilei Cinematografelor, în Palatul Administrativ din Timișoara

incanto 1
po 1000x100px (3)

Noua stagiune muzicală susținută de Asociația Culturală Art Time și Incanto Quartetto în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș va începe cu un concert de muzică de film, dedicat Zilei Cinematografelor, marți, 20 septembrie, de la ora 19.00.

„Over the rainbow”, „Moon river”, „Lista lui Schindler”, „Ladies in lavender”, „You raise me up” – acorduri din coloanele sonore ale unor filme celebre alcătuiesc programul pe care violoniștii Ovidiu Rusu și Nada Petrov, violistul Veaceslav Mînzat și violoncelistul Marius Bernecker îl vor interpreta alături de invitații lor la acest eveniment: Corina Murgu (vioară), baritonul Dan Patacă, Cristian Tuns (oboi), Zsolt Szamtarto (contrabas), Grigore Teodorescu (percuție) și Traian Moldovan (pian).

„Înfrățirea dintre sunet și imagine le va fi evidențiată spectatorilor printr-un program pregătit minuțios pentru această ocazie cu adevărat deosebită, pe care publicul o așteaptă după o perioadă de pauză devenită istovitoare. Formația camerală și artiștii invitați își întâmpină publicul atât cu emoția revederii, cât și cu programe din ce în ce mai atractive.”, promite baritonul Cristian Rudic, moderatorul stagiunii Incanto Quartetto.

banner 1000 x 100 hd

Accesul publicului la concert este liber.

03 britannia 1000 x 100 gif