Concert caritabil la Timișoara. Fondurile strânse vor fi donate Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”

spitalul louis turcanu din Timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan organizează un concert caritabil la Filarmonica Banatul. Banii strânși în urma vânzării de bilete vor fi direcționați spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”.

Evenimentul va avea loc în 16 aprilie, de la ora 19.00.

„Este o mare onoare și un privilegiu uriaș pentru Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan faptul că reușim sa aducem pe aceeași scenă mari muzicieni cum ar fi Cosmin Rafael Balean la duduk, de altfel singurul român care cântă la acest instrument, alături de o orchestră filarmonică, dudukul fiind cel mai iubit instrument popular al armenilor, inclus și în Patrimoniul cultural UNESCO, împreună cu Deian Galetin și Ana Maria Stanoia. Toți, reuniți într-un eveniment manifest, demonstrând că normalitatea constă în atitudine și încredere. Când viața te lovește, contează ca cei din jur să îți fie alături. Noi Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan nu putem decât să ne înclinăm în fața unor copii puternici care lupta zi de zi cu boala și din aceste considerente toate fondurile strânse din bilete cu ocazia acestui concert-manifest vor fi donate Secției UPU a Spitalului de Urgență pentru Copii din Timișoara”, transmit reprezentanții Rotary.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii Banatul și de la Trezorierul Clubului Rotary Cosmopolitan. Prețurile biletelor este următorul: lojele centrale – 100 de lei, lojele laterale 50 de lei și sala – 30 de lei.

untitled design set 970x90 px merlin februarie
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/