Comuna Marga nu a fost ocolită de votul majoritar al liberalilor din Consiliul Județean Caraș-Severin

Primarul din Marga, independent de câteva luni, după ce a fost exclus din PSD, recunoaște că a primit de la Consiliul Județean Caraș-Severin, cu majoritatea liberală de la recenta ședință de lucru, un buget mai mare decât a primit vreodată de la colegii social-democrați. 

Lui Nicolae Beg îi este bine ca independent și poate că bugetul ar fi putut fi o invitație de la liberali, după ce a părăsit PSD în urma cu aproape un an și a cochetat cu PRO România, dar edilul comunei Marga spune că „nu se mai vinde” la niciun partid pentru că toate sunt la fel.

Eu nu zic că nu simpatizez Pro România pentru omul Ion Mocioalcă și ceea ce am reușit împreună, dar eu nu mai fac campanie la nimeni, nu mai influențez pe nimeni cu cine să voteze. Eu nu am primit la echilibrarea bugetară 490.000 de lei niciodată, de la Consiliul Județean. Nu vreau să justific nimic și doar că mă mulțumește repartiția cea mai mare de pe Valea Bistrei.”, ne-a declarat Nicolae Beg.

Dacă vrei să fii un bun gospodar nu trebuie decât să muncești și să-ți respecți cuvântul dat oamenilor, spune Nicolae Beg:

Nu nu mă interesează dacă banii sunt dați politic sau nu, dar dacă vorbesc de politică pe vremea lui Victor Ponta mai primeam pe la rectificări bugetare, după aceea nimic. Acum s-au mărit salariile și nu facem altceva decât să ne luptăm să le achităm. Nu zic că nu e bine pentru angajați, dar gândiți-vă că noi la ora actuală lucrăm cu 60% din organigramă și abia putem să acoperim salariile.”, a mai menționat edilul Nicolae Beg.