Comuna Băuțar, gazdă pentru iubitorii de folclor

bautar
po 1000x100px (3)

Comuna de pe Valea Bistrei a găzduit , vineri, întâlnirea maeștrilor și instructorilor coregrafi din vestul țării, iubitori și păstrători ai folclorului autentic.

Întâlnirea a adunat la un loc oaspeți din Caraș-Severin și județele învecinate, Timiș, Arad și Hunedoara, maeștri și instructori coregrafi, manageri culturali și reprezentanți ai instituțiilor de cultură, iubitori de folclor și păstrători de tradiții.

Evenimentul a debutat cu un moment artistic susținut de formația de dansuri a tinerilor din comuna Băuțar, pregătiți de instructorul Aurelian Csaholczi, și a continuat cu discuții despre tradiții, folclor și moștenirea culturală.

1000x200 dacus 02

„A fost o reală plăcere să avem în comunitatea noastră oaspeți din județele Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, profesioniști cu dăruire, oameni creativi, manageri culturali, reprezentanți ai instituțiilor culturale sau simpli iubitori de cultură. Împreună am trăit momente de bucurie și bunăstare emoțională. Pe această cale, aducem mulțumiri și recunoștința tuturor celor care ne-au călcat pragul.”, a spus primarul comunei Băuțar, Romeo Silviu Răduță.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px