Complexul sportiv „Francisc Vaștag” își deschide porțile și pentru iubitorii de mișcare în aer liber!

Începând de luni, 7 iunie, pista de atletism din cadrul stadionului de la Intim poate fi folosită și de sportivii amatori, nu doar de cei care fac performanță.

Pista de atletism poate fi folosită pe tot parcursul săptămânii, de luni până duminică, în intervalele orare 7.15-10.00 şi 18.00-21.00, pe baza unui permis de acces gratuit, în condițiile respectării cu strictețe a regulilor cuprinse în regulamentul privind accesul pe stadion. Măsurile prevăzute în regulament descriu cadrul în care amatorii pot practica activitatea sportivă în aer liber, la nivel de pregătire, în cazul alergării și vor fi afișate la intrarea în stadion, anunță reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Reșița.

Pentru obținerea permisului de acces gratuit, doritorii vor completa un formular de contact în care vor menționa numele, prenumele, adresa și numărul de telefon și vor semna acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Permisul se ridică zilnic de la sediul Clubului Sportiv Municipal Reșița, situat pe Bd. Muncii 5A, între orele 9.00 și 15.00. „CSM Reșița a susținut și susține sportul de masă, ca temelie pentru sportul de performanță, dar şi ca fundament pentru sănătate, motiv pentru care doritorii de mișcare pot folosi pista de atletism din cadrul complexului, cu condiția de a nu se suprapune cu programul de antrenament al sportivilor de performanță. În afara antrenamentelor, complexul sportiv pune la dispoziție pista de atletism federațiilor sportive, cluburilor şi altor structuri sportive pentru organizarea de evenimente sportive. Având în vedere obiectivul de activitate al Clubului Sportiv Municipal Reșița privind susținerea în special a sportului de performanță, accesul public pe pista de atletism este restricționat în momentul în care sunt evenimente și antrenamente, conform solicitărilor structurilor sportive mai sus menționate.”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției de către directorul CSM Reșița, Rusalin Fîc.