Competiție de jocuri online pentru studenți, la Centrul UBB din Reșița

jocuri online
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Casa de Cultură Studențească din Reșița, în parteneriat cu Centrul Universitar UBB din Reșița și Liga Studenților, anunță organizarea celei de-a patra ediții a evenimentului eStudents Cup, o competiție de jocuri online dedicată studenților pasionați de gaming.

Ediția din acest an se concentrează pe popularul joc EA FC 24, oferind o platformă de întrecere captivantă pentru comunitatea studențească din Reșița. Evenimentul este destinat, exclusiv, studenților din oraș, reprezentând o ocazie excelentă de a demonstra abilități în lumea virtuală și de a întări legăturile dintre colegi.

Competiția va avea loc joi, 29 februarie, începând cu ora 16.00, în incinta Sălii Multimedia a Centrului Universitar UBB din Reșița.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Îndemnăm toți studenții pasionați de jocuri video să participe și să-și arate măiestria în cadrul acestui eveniment interactiv și plin de dinamism. Prin această inițiativă, dorim să promovăm spiritul competitiv sănătos și colaborarea între studenți, oferind în același timp o experiență de divertisment de înaltă calitate”, transmite directorul Casei de Cultură a Studenților din Reșița, Daniel Amariei.

afis campionat de jocuri online

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/