Competiția ambarcațiunilor neconvenționale, dedicată protecției mediului, se întoarce pe Canalul Bega

28

A cincea ediție a Make it! Race it! Recycle it! revine la Timișoara. Competiția sportivă neconvențională este unică în România, dedicată protecției mediului, și va avea loc în aer liber, pe râul Bega, sâmbătă, în 11 septembrie. 

Cei care vor să participe la concurs se pot înscrie până cel târziu în 20 august. Detaliile competiției și regulamentul pot fi consultate aici. Echipele participante își vor construi câte o ambarcațiune doar din materiale recuperate și reciclabile și vor concura cu ea alături de celelalte echipe înscrise în competiție.

27

leader board 728 x 90 px

Make it! Race it! Recycle it! militează pentru un stil de viață prietenos cu mediul, iar la baza organizării evenimentului stă conștientizarea importanței protecției mediului și a colectării selective.

„Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea. Ne bucurăm că numărul și diversitatea participanților crește și sperăm să prindă curaj cât mai mulți și să participe la această ediție.”, au transmis organizatorii de la EcoStuff România.

26

29

Printre echipele care și-au anunțat deja participarea se numără Akwel, DS Smith, Dalli, Decathlon, Draexlmaier, Hella, Nokia, ZF, Valeo, Marele Ecran și Action for People. Partenerii evenimentului sunt DS Smith și Akwel, iar sponsori – Decathlon, Valeo și ZF.