Comisia Europeană dă bani pentru un club al pensionarilor la Oravița. Al cincilea proiect cu fonduri europene al primarului Ursu finanțat în 2017!

Primăria Oravița a reușit să primească aprobarea pentru realizarea unui nou obiectiv cu finanțarea europeană. Este vorba despre un club al pensionarilor, care se va realiza în fosta capitală a Carașului și pentru care Uniunea Europeană a alocat aproximativ 700.000 de euro.

Pentru Primăria Oravița și primarul Costel Ursu este al cincilea proiect cu finanțare europeană care a fost aprobat anul acesta, suma totală atrasă de la bugetul Uniunii Europene depășind la acest moment 6 milioane de euro.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să obținem această finanțare deoarece persoanele vârstnice au fost mereu o preocupare a administrației noastre și am avut mereu în vedere ca și această categorie socială să se bucure de realizări din partea administrației locale, iar un asemenea club al pensionarilor chiar era necesar în Oravița”, ne-a declarat primarul Dumitru Ursu.