Comercianţii de colţ de stradă, lăsaţi fără marfă

Jandarmii reşiţeni au ieşit în această dimineaţă la vânătoare de contrabandişti. Controalele s-au desfăşurat în pieţe şi pe străzile oraşului, în special în locurile mai circulate, şi i-au vizat pe cei care fac afaceri cu tutun fără acte de provenienţă.

Alături de poliţiştii de la frontieră şi lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor, jandarmii cărăşeni îşi aduc şi ei contribuţia la încercarea de a stopa fenomenul contrabandei cu ţigări.

Astfel, ziua a început prost încă de dimineaţă pentru contrabandiştii ieşiţi să facă bani la colţ de stradă ori în pieţe. Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin au început controalele încă de la ora 6.00. Cinci persoane surprinse în timp ce-şi vindeau ţigările netimbrate au rămas fără acestea.Întreaga cantitate a fost ridicată şi predată Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Caraş-Severin.

Astfel de acţiuni se vor mai repeta şi în perioada următoare, oamenii legii fiind decişi să le vină de hac comercianţilor de produse de contrabandă.