Colectivul Spitalului Municipal Timișoara se desolidarizează de practicile care nu fac cinste profesiei

202101271341 medicina interna 10
untitled design set 970x90 px

Colegii medicului Octavian Mazilu de la Spitalul Municipal Timișoara au aflat și ei despre reținerea fostului manager și au transmis că regretă cele întâmplate și vor să se asigure că opinia publică înțelege că este un caz izolat și că personalul medical din unitate „ se desolidarizează de toate practicile care nu fac cinste nobilei profesii medicale”.

„Lupta pentru viaţă și respectarea drepturilor pacienţilor, aceasta este misiunea noastră, a medicilor și a tuturor angajaţilor din Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara.      Colectivul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara regretă și se desolidarizează de toate practicile care nu fac cinste nobilei profesii medicale.   Ȋntotdeauna, prin toate politicile și proiectele noastre am poziţionat pacientul precum și accesul necondiţionat la servicii medicale de înaltă performanţă în centrul atenţiei noastre, personalul fiind instruit permanent în respectarea drepturilor pacientului, deontologiei profesionale și pentru necondiţionarea actului medical”, au transmis reprezentanții unității sanitare.

Vă amintim că medicul Octavian Mazilu se află în arest, unde va sta 30 de zile, pentru că este acuzat de luare de mită. Acesta a fost prins în flagrant, marți seara, chiar în timp ce lua bani de la o pacientă.

 

publicitate ziar expresb 1000x100

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/