Colectarea deșeurilor „din poartă în poartă” începe în Doman, Câlnic, Moniom, Țerova, Secu și Cuptoare!

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Sistemul de colectare „din poartă în poartă” începe în localitățile aparținătoare Reșiței! Doman, Câlnic, Moniom, Țerova, Secu și Cuptoare vor putea scăpa de deșeurile menajere și reciclabile.

Primăria Municipiului Reșița și Brantner Servicii Ecologice au început o amplă acțiune de colectare a deșeurilor. În localitățile Doman, Câlnic, Moniom, Țerova, Secu și Cuptoare s-au distribuit saci pentru colectare selectivă: albastru (carton, hârtie), galben (plastic și metal) și verde (sticlă).

Din 15 iulie, colectarea deșeurilor menajere se va face din fața caselor după următorul program:

• Moniom și Țerova – miercuri (în fiecare săptămână)

• Secu și Cuptoare – marți (în fiecare săptămână)

• Câlnic și Doman – vineri (în fiecare săptămână)

Sacii galbeni vor fi ridicați miercuri, la fiecare două săptămâni începând din 15 iulie. Sacii albaștri vor fi preluați tot la două săptămâni, începând din 22 iulie și sacii verzi vor fi ridicați în ziua de marți a fiecărei luni, prima zi de colectare fiind 28 iulie. Pentru fiecare sac colectat va fi distribuit alt sac pentru colectare.

Primăria Reșița face apel către cetățeni să respecte Regulamentul de colectare a deșeurilor și programul comunicat. În cazul în care deșeurile nu sunt depozitate corespunzător, prin evitarea împrăștierii acestora, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/