CODRU Urban Garden: muzică, relaxare și artă la Cazarma U

cazarmau
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Asociația CODRU Festival în parteneriat cu Fundația Triade transformă Cazarma U pe durata întregului an 2023 într-un loc de întâlnire și socializare în care poți admira arta contemporană și te poți bucura de muzică și relaxare.

CODRU Urban Garden, amenajată în curtea clădirii, este locul unde te poți relaxa în inima orașului. Evenimentul de deschidere va avea loc joi, ora 18:00. În cadrul evenimentului vor cânta DJ K-lu la ora 18:00, iar de la ora 21:00 pianistul Andrei Irimia.

K-lu este un DJ și producător, prezent pe scena muzicii electronice din anul 2005. Show-urile lui sunt bazate pe genuri ca: funk, hip-hop, electro și bass music, combinate cu propriile mix-uri video. De-a lungul timpului a făcut parte din mai multe proiecte și trupe și artiști. Muzica lui a ajuns pe scena celor mai mari festivaluri din țară, festivaluri de jazz sau pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara, dar și în afara țării.

Andrei Irimia este compozitor și pianist, cântă la pian de la vârsta de 8 ani. A studiat o varietate de stiluri muzicale. Anii ’90 au fost marcați de o creștere a utilizării înregistrărilor digitale, asociată cu utilizarea sintetizatoarelor, cu muzica synthpop și alte genuri electronice care prezintă instrumente netradiționale. Andrei Irimia creează muzică neoclasică hipnotică, obsedantă și melancolică, iar materialul său de debut este un tribut adus melancoliei și nonșalanței muzicii minimaliste franceze. Melodiile sale delicate liniștesc sufletul în aceste vremuri tulburi și rezonează perfect cu publicul.

CODRU URBAN GARDEN va deveni o destinație unde în timpul zilei te poți relaxa în pauză, iar seara va deveni un loc vibrant pentru timișoreni și turiști. Aici vor fi organizate mai multe evenimente șiconcerte. CODRU Urban Garden va fi deschis de miercuri până duminică, între orele 12:00 – 23 :00. Intrarea este gratuită.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

„CODRU Urban Garden este construit pe cei patru piloni de bază ai CODRU: artă și cultură, educație, divertisment și sustenabilitate. Ne-am angajat să avem un impact pozitiv prin promovarea valorilor noastre în tot ceea ce facem și iată-ne, venim cu un nou concept de excepție în direcția voastră”, a spus Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival

Fundația Triade, partenerul nostru cultural va găzdui în cadrul locației o expoziție numită „După SCULPTURĂ / SCULPTURĂ După”. Conceptul expozițional este dezvoltat de Sorina Jecza și Attila Kim prin Fundația TRIADE și Attila Kim & Architects.

CODRU este un punte între artă și natură. Fiecare participant la festival se alătură misiunii noastre de reîmpădurirea și ecologizare, implicit misiunii noastre de responsabilizare și ecologizare. Până acum am plantat peste 8000 de puieți în Pădurea Bistra, iar în luna mai a acestui an vom planta înca 10.000 de copaci. CODRU Festival face parte din Programul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, finanțat prin Consiliul Județean Timiș.

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/