CODRU Festival vă invită la plantare!

plantare codru
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Timișenii sunt invitați la cea de-a treia sesiune de plantare a CODRU Festival care va avea loc între 6 și 7 mai. Vizată de împădurire va fi, anul acesta, zona Două Dealuri din Recaș, aflată la o distanță de 25 de kilometri de Timișoara. 

Participarea este gratuită, ustensilele necesare plantării sunt asigurate de organizatori. Evenimentul se va desfășura între orele 10.00 – 18.00. Sesiunile de plantare se vor realiza, din oră în oră, în grupuri de câte cel mult 50 de persoane și vor fi supravegheate de organizatori. Cei care doresc să se alăture campaniei sunt rugați să se înscrie aici.

„Ne bucurăm că anul acesta mergem într-o nouă locație, unde natura are nevoie de noi. Zona unde vrem să plantăm minim 10.000 de puieți de salcâm este un deal pe care ne dorim să îl împădurim pentru a reface ecosistemul locației. Acolo este și o zonă mlaștinoasă care are nevoie de consolidare.”, a declarat Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival.

Timp de două zile, participanții se vor bucura de natură și voie bună. Va fi amenajată o zonă de relaxare cu muzică și voie bună, iar copiii se vor bucura de zonele special amenajate pentru ei cu mai multe activități distractive. Seara va fi organizat un foc de tabără cu povești din CODRU.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

În 2019 și 2022, la Pădurea Bistra au fost plantați 8.000 de puteți. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură, practic, misiunii festivalului de reîmpădurire și ecologizare a naturii.

CODRU Festival face parte din Programul Cultural, Timișoara 2023-Capitală Europeană a Culturii.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/