Coajă, pâine și circ în Consiliul Județean Caraș-Severin

Liberalul Ioan Cojocariu, zis Coajă, ne-a obișnuit deja la ședințele Consiliului Județean Caraș-Severin cu glumele sale răsuflate și cu jocul fals de-a opoziția. Și cum în fața celor care conduc județul doar se mai latră când și când, dar nu se mușcă niciodată, consilierul liberal, exact ca un om mare, pardon, nu mare, ci bătrân, ar „hrăni” presa să prezinte minunile lui Hurduzeu. Dar ce să vezi?! N-are săracul de unde! 

Ioan Cojocariu, care, la prima vedere, îți pare un om cu vastă experiență în domenii fără număr, dar mai ales în viață, s-a gândit să le dea o lecție de jurnalism gazetarilor prezenți ieri la Ședința Consiliului Județean Caraș-Severin. De fapt, n-a fost o lecție de jurnalism, ci o insinuare ieftină cum că subiectele cu adevărat importante ce privesc administrația publică județeană, în special activitatea președintelui Silviu Hurduzeu, ar fi ocolite interesat.

„De ce nu le cereți să facă o conferință de presă după ședință? Că așa, ei vă dau două-trei subiecte, ce vor ei și alea cu adevărat importante… Vă spun eu cum să faceți, ascultați de un om bătrân. Asta dacă vreți subiecte tari, o pâine mai mare. Sau poate nu vreți, poate nu aveți interes, că vă hrănesc ei și atunci nu le prezentați. V-am da și noi, dar nu avem de unde”, li s-a adresat Cojocariu jurnaliștilor într-o pauză a ședinței de Consiliu Județean desfășurată miercuri, 30 august.

Domnule Ioan Cojocariu, dacă și-așa nu aveți ce să dați, deși pe la Caransebeș se aude altceva, nu ar fi mai bine să vă faceți treaba să avem și noi despre ce scrie?! Și aici ne referim la treburile alea cu adevărat importante, că, după cum vedeți, despre ironii ieftine, singurele subiecte pe care ni le oferiți, scriem și pe gratis… Încercați și cu unele mai grele!