CNI ridică o sală de sport cu 150 de locuri la Doclin

Valoarea investiției este de 6,7 milioane de lei, iar lucrările ar urma să înceapă în vară. Obiectivul va fi ridicat în imediata apropiere a școlii din Doclin și va beneficia de dotări moderne, vestiare, grupuri sanitare, cabinet medical, tribune, cu o capacitate de 150 de locuri și teren multifuncțional.

Licitația pentru proiectarea și execuția sălii de sport din Doclin, lansată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) de către Compania Națională de Investiții (CNI), s-a încheiat, aceasta fiind câștigată de o firmă din Bacău.

Am primit confirmarea de la CNI că s-a adjudecat lucrarea pentru sală de sport cu 150 de locuri din Doclin. Din câte am înțeles, constructorul este din județul Bacău. Acesta are la dispoziție aproximativ două luni pentru proiectare, așa că, spunem noi, în august, cel târziu, ar trebui să înceapă și lucrările propriu-zise. Sala de sport va fi una modernă, cu încălzire, grupuri sanitare, vestiare, cu un teren de joc generos, multifuncțional, ideal pentru competiții sportive sau pentru orele de Educație Fizică ale elevilor noștri. Investiția se ridică la 6,7 milioane de lei.”, ne-a declarat primarul comunei Doclin, Dănuț Oană.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)