Club de fotografie, la Universitatea Politehnica Timișoara

Club de fotografie upt
timisoara capitala 2023

Universitatea Politehnica Timișoara deschide un club de fotografie profesional pentru pasionați.

Fotoclubul f10.0 este coordonat de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale. Clubul de fotografie este dedicat atât studenților, cât și angajaților instituției.

Lector în cadrul fotoclubului va fi șl.dr.ing. Ciprian Dughir, profesor acreditat de fotografie, co-fondator al grupului fotografic „FotoVest”, invitat permanent al emisiunii TV „Foto Show” de la TVR Timișoara, manager și lector al cursului de fotograf acreditat de la Fundația Regională de Interes Public „Sine Ira”.

Fotoclubul f10.0 va oferi cursuri de artă și tehnică fotografică pe film (alb-negru și color), inclusiv developare, fotografie digitală, dar și specifică pentru telefoanele mobile.

Cuib de vise 1000x100

De asemenea, se va încerca, pentru studenții UPT, construirea de camere pe film, pentru ca aceștia să înțeleagă principiile de funcționare ale unui aparat de fotografiat.

Fotoclubul f10.0 își deschide porțile în data de 2 noiembrie 2023, ora 18:00, întâlnirile urmând să aibă loc în fiecare joi, timp de două ore, de la ora 18:00, în sala N213 din clădirea Facultății de Mecanică.

Sursa foto: pexels.com