Clinicile Medici’s surprind din nou! Ce alte beneficii au de acum pacienții?

explo 1000x200

Clinicile Medici’s din Timișoara continuă să mențină ștacheta ridicată în ierarhia opțiunilor pacienților, pregătindu-le acestora o surpriză de care vor putea beneficia în mod gratuit. Este vorba despre accesarea de radiografii în cadrul radiologiei digitale de performanță. Astfel, cei interesați vor avea un dublu avantaj: de a-și face o radiografie gratuit și de a beneficia de profesionalism și calitate.

Începând cu 1 august, laboratorul de radiologie digitală de performanță din cadrul Clinicilor Medici’s oferă gratuit orice tip de radiografii prin contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Laboratorul de radiologie digitală Medici’s beneficiază de o dotare și o amenajare de calitate (Siemens), de personal medical cu o bună pregătire profesională și de standarde de calitate pe care le monitorizează continuu.

Medici’s efectuează peste 70 de tipuri de radiografii digitale (os, articulații, craniu, torace, abdomen etc.), iar rezultatele se eliberează pe loc, pe suport CD.

Accesarea de radiografii în regim gratuit, prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, se poate face doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist în contract cu CJAS, pe bază de programare prealabilă.

Programarea și efectuarea radiografiilor se fac prin Medici’s-Clinics din Timișoara, Strada Paciurea nr. 5.

Programările se pot face online, simplu și ușor, prin aplicația mobilă de programări MEDICI’S, care poate fi descărcată de pe AppStore și GooglePlay.

banner 970 x 250