Claudiu Pasăre deschide lista PRU pentru Camera Deputaților!

Surpriză mare pe scena politică din Caraș-Severin! După mai mulți ani de discreție, Claudiu Pasăre revine în politică, mai exact, ca președinte interimar al filialei județene a PRU Caraș-Severin și candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie!

La sediul Partidului România Unită din inima Bucureștilor, împreună cu bunul meu prieten Dorel Jurchescu, am participat la reuniunea conducerii partidului cu liderii organizațiilor județene. La data de 1 septembrie a anului curent, am fost învestit în onoranta calitate de președinte interimar al filialei județene a PRU Caraș-Severin. Nu am făcut vâlvă. Am așteptat să văd dacă, împreună cu oameni dragi, cu suflet mare, putem strânge semnăturile pentru depunerea candidaturilor. Nu ne-am făcut de râs. Am depus, dublu, față de numărul care era necesar”, a anunțat Claudiu Pasăre.

Liderul PRU Caraș-Severin a discutat cu Bogdan Diaconu și Sebi Ghiță despre liste, atât despre cele cu semnăturile necesare intrării în bătălia electorală, cât și despre cele cu candidații pentru Senat și Camera Deputaților. „Fără îndoială, alegerile parlamentare sunt organizate într-un moment în care România are nevoie de o schimbare. Am încredere în bănățenii noștri, vă anunț cu bucurie că am mers la București cu semnăturile a 6.000 de oameni care cred în noi. Pot confirma faptul că eu voi deschide lista PRU Caraș-Severin pentru Camera Deputaților, iar Dorel Jurchescu o va deschide pe cea de la Senat”, a declarat Claudiu Pasăre pentru expressdebanat.ro.