CJAS Timiș a suplimentat fondurile pentru analize medicale și investigații imagistice cu peste 3.7 milioane de lei

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș a alocat fonduri suplimentare destinate analizelor medicale, investigațiilor de imagistică și recuperare medicală.

Fondurile au fost suplimentate cu peste 3.700.000 de lei pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

Pentru investigațiile de laborator, precum analizele medicale, fondurile au fost suplimentate cu peste 1.5 milioane de lei, la fel și pentru cele de imagistice precum RMN, CT, radiologie și ecografii, iar pentru recuperare medicală, cu aproximativ 636 de mii de lei.

„CJAS Timiș vine în întâmpinarea asiguraților din județ suplimentând fondurile pentru asistența medicală de specialitate cu care se află în contract. În acest sens, toți asigurații beneficiază gratuit, doar pe baza biletului de trimitere de la medic, de investigațiile medicale de care au nevoie, dar și de recuperarea medicală necesară”, a declarat Victor Dumitrașcu, directorul CJAS Timiș.

1000x100 (5)

În contract cu CJAS Timiș sunt 28 de laboratoare de analize medicale, 21 de furnizori de imagistică și 21 de furnizori de ecografii. De asemenea, pentru recuperare medicală și acupunctură există 26 de furnizori medicale la care asigurații pot apela. Lista tuturor furnizorilor poate fi accesată pe site-ul CJAS, la secțiunea furnizori de servicii medicale.

Sursa foto: timisoreni.ro