Cîțu s-a autoproclamat deja președinte PNL!

Florin Cîțu, candidat la șefia PNL, a spus, joi, la Suceava, că a dat startul competiției pentru alegerea viitorului PNL și că își așteaptă colegii în „echipa câștigătoare”.

„Am dat startul competiției pentru alegerea viitorului PNL. Un început perfect, alături de e o echipă de luptători și învingători. Mulțumesc, domnule Flutur, pentru susținere. La rândul meu, vă asigur de tot sprijinul. Moldova merită să fie din nou în frunte. Vă asigur, dragi colegi liberali, că, după 25 septembrie, așa va fi, dacă votați bine”, afirmă Florin Cîțu.

El apreciază că alegerile pentru șefia PNL sunt despre rolul partidului în politica din România în următoarele decenii. „Ca președinte al PNL nu voi face compromisuri, mai ales când vine vorba de PSD. Nu voi lua decizii care să vă facă să vă fie rușine că sunteți membri PNL. Voi reface încrederea mediului privat în PNL pentru că, pentru mine, antreprenorul este un erou, iar proprietatea privată este sfântă. Dragi liberali, vă aștept în echipa câștigătoare! Avem mult de muncă, cel puțin încă 8 ani la guvernare. Împreună facem treabă bună pentru români. Împreună construim România liberală”, conchide Cîțu.

Congresul PNL are loc pe 25 septembrie, iar pentru funcția de președinte s-au înscris Ludovic Orban și Florin Cîțu.