Cismăneanțu, la Pro România! Negocieri în Primăria Bocșa!

Ion Mocioalcă a intrat astăzi, discret, în biroul primarului Eugen Cismăneanțu alimentând și mai mult zvonurile unui iminent transfer pe linia PMP – Pro România!

Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, a refuzat să confirme sau să infirme negocieri în acest sens pe care le-ar fi purtat cu Eugen Cismăneanțu, însă recunoaște că și-ar dori oameni ca acesta alături de el în noul proiect politic în care e angrenat. „Îmi fac mea culpa că în ultimele luni nu am mai trecut pe la Bocșa, dar astăzi am fost plăcut impresionat de cum arată orașul. Bocșa are un primar de altă culoare politică decât a mea, dar asta nu înseamnă că nu pot aprecia un primar care performează. E adevărat că am avut o discuție cu dânsul și am fost plăcut surprins să aflu că are proiecte europene de milioane bune de euro și alte proiecte ce așteaptă finanțare. L-am asigurat pe Eugen Cismăneanțu că poate conta pe mine și pe diligențele pe care le pot și le voi face la comisarul european Corina Crețu pentru a sprijini proiectele de la Bocșa”, a recunoscut Mocioalcă întâlnirea cu Cismăneanțu.

Secretarul general al Pro România susține că principalul scop al descinderii sale la Bocșa a fost întâlnirea cu reprezentanții partidului în scopul pregătirii europarlamentarelor, nu negocierile cu primarul PMP al orașului. Cum Cismăneanțu e încolțit în Consiliul Local de PSD și PNL, PMP poate fi oricând o variantă pentru alesul bocșenilor. Iar asta o știu și el, și Mocioalcă. „Mi-aș dori în echipa mea, a lui Victor Ponta și a Corinei Crețu oameni ca Eugen Cismăneanțu!”, a recunoscut Ion Mocioalcă. Dar nimic mai mult! Probabil, deocamdată!