Cismăneanțu a refuzat AUR, a intrat în echipa PNL Caraș-Severin!

vela marcel cismaneantu eugen
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Fostul primar al Bocșei a trecut peste toate resentimentele și i s-a alăturat lui Marcel Vela!

PNL Caraș-Severin nu înregistrează doar pierderi în această perioadă preelectorală, ci primește și întăriri. În acest sens, Marcel Vela a anunțat că Eugen Cismăneanțu face deja parte din echipa PNL Caraș-Severin.

A fost o vreme când Vela și Cismăneanțu nu s-au aflat tocmai în cele mai bune relații, dar au trecut peste toate neînțelegerile și acum își unesc forțele. Fostul edil al Bocșei a lipsit din prim-plan după alegerile din 2020, iar o bună perioadă de timp s-ar fi aflat în tratative cu AUR. Cel puțin așa s-a tot comentat în culisele scenei politice cărășene. Dar a ales într-un final PNL.

1000x100 (4)

Cei doi politicieni n-au dezvăluit unde anume, pentru cu funcție, va candida Cismăneanțu, Vela rezumându-se la a spune doar că echipa PNL se mărește și că, odată cu venirea fostului primar între liberali, se poate vorbi despre dezvoltarea orașului Bocșa.

La rândul său, Eugen Cismăneanțu a confirmat pentru Express de Banat doar semnarea adeziunii la PNL, urmând ca în scurt timp să-și anunțe și o eventuală candidatură.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/