Circulație restricționată la sensul giratoriu de la AEM!

Restricții de circulație la sensul giratoriu de la AEM din cauza urgentării lucrărilor! Nu se va mai circula pe sensul Calea Buziașului către bulevardul Liviu Rebreanu și pe direcția Calea Stan Vidrighin – Calea Buziașului. Schimbările intră în vigoare de vineri, 6 decembrie, și rămân în vigoare până luni, 9 decembrie.

De vineri, de la ora 7.00, până sâmbătă la aceeași oră se va închide circulația pe relațiile Calea Buziașului – b-dul Liviu Rebreanu și Calea Stan Vidrighin – Calea Buziașului. Singura rută care permite accesul de pe Vidrighin pe Buziașului se va face prin ocolire pe Calea Vidrighin – b-dul Liviu Rebreanu, cu intrarea în giratoriu de pe bulevard.

Sâmbătă intrarea și ieșirea către sau dinspre strada Venus va fi închisă. Se mențin restricțiile precedente, la care se adaugă închiderea accesului de pe b-dul Liviu Rebreanu către Calea Stan Vidrighin.

Duminică se mențin restricțiile cu privire la strada Venus și se închide complet relația Calea Buziașului – Calea Stan Vidrighin. Intrarea sau ieșirea din girație către sau dinspre bulevardul Industriei va fi complet închisă circulației.

Prin urmare, mijloacele de transport în comun care circulă spre piața Gheorghe Domășnean (sensul giratoriu de la AEM) vor avea avea traseele modificate, din cauza lucrărilor din zona respectivă, între 6 decembrie (ora 07.00) și 9 decembrie (ora 07.00).

Liniile care vor suferi modificări în intervalul amintit sunt:
– linia 9 – între Gara de Nord și bulevardul Dâmbovița (capătul liniei 2) vor circula tramvaie; între bulevardul Dâmbovița (capătul liniei 2) și AEM vor circula autobuze;
– linia Expres 2 – autobuzele vor întoarce la bulevardul Sudului (capătul liniei 16), unde va fi și stația de capăt de linie;
– linia M22 – autobuzele vor întoarce la sensul giratoriu de la Electrotimiș, unde va fi și stația de capăt de linie;
– linia 4 și linia 8 – tramvaiele de pe aceste linii vor întoarce la AEM.