Circulație întreruptă pe DN58, timp de trei zile

Weekendul acesta, vineri și duminică, zile în care se desfășoară competiția Cupa Reșiței la Viteză în Coastă, tronsonul Reșița-Carașova, traseul Valea Domanului, va fi închis circulației publice.

Pentru că în perioada 29 iunie – 1 iulie se organizează Cupa Reșiței 2012, etapele a V-a și a VI-a ale Campionatului Național de Viteză în Coastă – Dunlop 2012, drumul care leagă municipiul Reșița de localitatea Carașova este rezervat competiției, în fiecare din cele trei zile de la ora 8:00 până seara la ora 18:00.

De aceea este recomandată ca rută ocolitoare traseul Reșița – Lupac – Clocotici –Carașova, iar pentru a ajunge la Anina, șoferii pot lua în considerare varianta Reșița – Oravița – Anina. De altfel, pentru deplasările care nu sunt urgente, se poate aștepta ora 18:00 când circulația va fi redeschisă pe Valea Domanului.

În această perioadă, Poliția Rutieră va asigura devierea circulației pe rutele amintite, și nu numai atât , alături de alte autorități locale, va supraveghea traseul de concurs și va avea în vizor siguranța spectatorilor pe întreaga perioadă a competiției.