Circulația pe două drumuri din Caraș-Severin, oprită aproape o oră din cauza unor evenimente nedorite

explo 1000x200

Un accident rutier în comuna Băuțar a oprit pentru aproape o oră circulația pe DN 68, iar căderile de pietre au oprit traficul în această dimineață pe DN 57, chiar înainte de intersecția cu drumul european.

Un bărbat de 43 de ani, din Miercurea Ciuc, pe când conducea un autoturism dinspre Hațeg înspre Caransebeș, „luat cu alte preocupări”, nu este atent și nu observă că a intrat pe contrasens. Speriat, bruschează volanul și intră în plin într-o casă de la intrarea în Băuțar. Din cauza impactului puternic, maşina a plonjat din nou pe carosabil, fapt pentru care echipajul medical ajuns la fața locului a fost obligat să ia măsura închiderii circulației, pentru aproape 60 de minute, după care traficul a fost reluat.

Traficul a fost perturbat și pe DN 57B, între localităţile Iablaniţa şi Globu Craiovei, judeţul Caraş-Severin. Din cauza instabilității atmosferice și a condițiilor meteo, au căzut pe drum pietre de pe versanţi. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, până la degajarea drumului, mai bine de o oră.