Cinematograf în aer liber, pe faleza Dunării

po 1000x100px (4)

International Film Festival bifează o nouă ediție la Moldova Nouă. După succesul înregistrat anul trecut, cinefilii de la malul Dunării sunt invitați să ia parte din nou la o săptămână de proiecții gratuite, ocazie cu care vor putea să-și cultive gustul pentru filmele de calitate.

Cea de-a doua ediție a evenimentului cultural – organizată de Casa de Cultură Moldova Nouă, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, în parteneriat cu Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România (UARF), dar și cu sprijinul Casei de Cultură „George Suru” Caransebeș – e programată să aibă loc în perioada 19-25 august, pe faleza Dunării din Moldova Nouă, începând cu ora 21.21.

Timp de o săptămână, localnicii și iubitorii firmelor de calitate se vor putea delecta cu o gamă variată de proiecții. International Film Festival cuprinde atât pelicule românești, italiene, sârbești, cât și americane, toate acestea în mod gratuit. Iată mai jos ordinea în care vor rula peliculele:

– Luni: „Pup-o, mă”, regia Camelia Popa;

– Marți: „Păcală se întoarce”, regia Geo Saizescu;

– Miercuri: „Supraviețuitorul”, regia Sergiu Nicolaescu;

– Joi: „Femeile din viața mea”, regia Fausto Brizzi;

– Vineri: „Taxi Blues”, regia Miroslav Stamatov;

– Sâmbătă: „South wind”, regia Milos Avramovic;

– Duminică: „Ferdinand”, regia Carlos Saldanha.

Pentru ca International Film Festival să aibă continuitate în orașul de la Dunăre, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă au contribuit cu suma de 10.000 lei, bani care au fost aprobați în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local de la sfârșitul lunii iunie.