Cinema din mașină! Seară în stil american, la Dumbrăvița!

Cinefilii bănățeni au prilejul de a trăi experiența americană! Ei vor putea să se bucure de o seară magică, de tip drive-in, unde vor putea viziona filmele preferate direct din mașină. Când are loc evenimentul?

Dacă îți place să râzi în hohote și iubești momentele petrecute în familie, atunci locul tău este aici. „Drive-In Movie Night” dă startul unei toamne culturale inedite la Dumbrăvița… din mașină! Kevin Hart și Tiffany Haddish, personajele principale din filmul „Night School” subliniază într-un mod tipic american importanța educației.

Pornind de la această idee, evenimentul organizat de către Sorin Iacob Drăgoi și PNL Dumbrăvița are ca scop strângerea de rechizite școlare pentru familiile nevoiașe din comuna Dumbrăvița. Caietul, pixul sau penarul se roagă a nu fi uitate pentru că a dărui este un prim pas spre a crea o comunitate unită și generoasă.

Proiecția va avea loc duminică, 1 septembrie, la ora 20.30 în parcarea Sălii Polivalente. Intrarea este liberă.

Popcornul nu este obligatoriu, însă mașina da! Dat fiind că numărul de mașini este limitat, înscrierile se pot face în formularul dedicat evenimentului: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnMRN8MlQ_iRjdggzVnyCg98av-W35I_NJnOJWv_B0e5oVxQ/viewform

Sursa foto: flickr.com