Cine nu e în poziție de drepți e împotriva lui Dunca?

Romi, ce faci bre? Se făcu al dracu și copilul ăsta de la Turnu Ruieni. Primarele, bă, Cosmin Belci, că de el e vorba. Nu te mai ascultă și gata. Cu clădirea aia a Salvamontului. Tu vrei să o construiești într-un loc, el și consilierii locali nu și nu. Astea sunt povești, că nu le dă voie legea. Ce lege, că doar tu faci legea pe Muntele Mic. Bă, Romi, tu ai timp să-l asculți? Pune bă partidul la treabă, să-l tragă la răspundere, nu sta cu el la discuții. Cheamă-l la tine la Consiliul Județean și dă-i ordin, că nu face el de capul lui. Cu tine s-a găsit să se joace? Ei, drăcia, dracului.

Dar de fapt, când o fost el de partea ta? Niciodată, Romi, niciodată. Și știi de ce? Pentru că pruncul ăsta nu a făcut armata, nu știe ce e aia poziție de drepți și nici să percuteze la ordinul căprarului ori al sergentului cu diagonală, care se auzeau dincolo de gardul cazărmii: „soldat, comanda la mine.” Dacă nu știe asta, atunci nu știe nici să se alinieze în front, cu arma în poziția de prezentare a onorului, și să strige din tot bojicii: „să trăiți, am înțeles!” Pe de altă parte, nu știu de ce te smiorcăi ca o babă și faci pe victima pe unde te duci. Nu tu cu gurița ta ai spus că la voi, la PNL, există gratuitatea de a gândi necenzurat, libertatea de opinie, de exprimare, de acțiune și de ce mai vrei tu, nu ca la pesedeii lui Mocio? Așa e? Și acum ce vrei, taci și înghite.

Bă, Romi, spune-mi și mie, e vreun primar din zona ta de acțiune, a Muntelui Mic carevasăzică, cu care să nu te fi certat sau să nu fi avut procese de-a lungul anilor? Eu nu cred. Ce au, bă, ăștia cu tine? Le e ciudă că tu ai știut să te învârți și ei nu? Că nu înțeleg. Ba, lui Toniță Bunei i-ai dat și șpagă ca Primăria Zăvoi să se asocieze cu firma ta pentru afaceri pe Muntele Mic, până l-ai băgat în pușcărie. Cu fostul primar al comunei Turnu Ruieni, Mihai Maralescu, te-ai judecat până ai albit și ți-a picat părul din cap. Acu’ ți s-o pus pata pe copilul ăsta, care se vede din elicopterul tău că e cinstit și nu are de gând să calce strâmb. Pe lângă lege. Iar tu, în loc să te bucuri și să-l încurajezi s-o țină tot așa, ești toată ziua cu gura pe el.

Încă o dată, Romi, cum se întâmplă, bă, frate, că de vreo 20 de ani dai doar de primari ai dracului? Ce blestem pe capul tău, bă, de nu poți să faci doar ce vrei tălică? Eu cred că cineva ți-a făcut farmece și „ți-a legat norocul” cu muntele ăsta. Așa că du-te la o vrăjitoare să te dezlege, plătește slujbe la biserică, fă-ți drum pe Muntele Athos, fă și tu o donație, nu te uita la bani. Dacă nici așa nu se întoarce norocul la tine, aș zice să te lași de administrație. Să-ți faci valiza și să te duci, că altfel te îmbolnăvești cu primarii ăștia. Și ar fi păcat, Romi, mare păcat.