Cine este tânăra care pretinde că a fost hărțuită de procurorul Bucurică

explo 1000x200

Un uriaș scandal s-a abătut în ultima perioadă asupra Oraviței după ce o localnică a apărut la postul de televiziune Antena 3 și l-a acuzat pe procurorul George Bucurică de hărțuire sexuală.

Procurorul a dezmințit totul și a spus, de astă dată la Realitatea TV și Kanal D, dar și în redacția Express de Banat, că nu este vinovat și că înregistrările prezentate nu sunt autentice. Cine este Monica Bojin, tânăra din Oravița care a declanșat scandalul și cum a ajuns aceasta să-l cunoască pe procuror?!

Monica Bojin era suspectată de o altă femeie că ar avea o relație de concubinaj cu soțul acesteia. O colegă de serviciu, prietenă cu soția presupusului concubin, a alertat-o pe soția „înșelată”, după care s-a pus la cale o răzbunare ca în filme. Mai exact, procurorii spun că soția presupus înșelată împreună cu o altă prietenă au luat-o pe Monica Bojin de la locul de muncă „şi au introdus-o într-un autoturism. Acestea au lipsit-o de libertate câteva zeci de minute, timp în care au lovit-o, i-au tuns (ciopârțit) părul capilar și au aruncat asupra ei cu vopsea și au abandonat-o pe drumul de la ieșirea din orașul Oravița spre Ciclova Monatană”, arată procurorii în rechizitoriu.

Și pentru ca umilința să fie completă, cele două i-au turnat și vopsea în cap, după care au abandonat-o. Totul a ajuns în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, care a cercetat cele petrecute în cauză și le-a trimis pe cele două agresoare ale Monicăi Bojin, precum și pe complicea lor, în judecată.

Despre Monica Bojin, procurorul Bucurică a afirmat că s-a oferit să ajute organele de cercetare penală în instrumentarea anumitor cauze, lucru care s-ar fi și întâmplat.

banner 970 x 250