Cinci motive care te vor face să îți petreci următoarea vacanță la Szeged!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

August s-a terminat, dar încă tânjești la o vacanță? Chiar dacă toamna își intră pe deplin în drepturi, încă te mai poți răsfăța la cote maxime, gustând pe săturate din spiritul verii! Denumit și „Orașul Soarelui”, Szeged te așteaptă la o sesiune de relaxare, aventură și răsfăț, așa că ți-am pregătit aici cinci motive relevante, care te vor face imediat să-l vizitezi!

Cel mai lung tobogan cu apă din Europa, cu funcționare pe tot parcursul anului

Fie că ai copii sau pur și simplu ești o fire căreia îi place să experimenteze senzațiile tari, Aquapolis orășelul acvatic din Szeged – deține un tobogan cu o lungime de 272 de metri, pe lângă alte 13 tobogane și multe piscine interioare și exterioare care vă permit relaxarea într-un mod activ. La toate acestea se adaugă și piscinele special amenajate pentru copii, piscine cu curent de apă, piscine cu paturi jacuzzi, cascade, dar și o secție destinată exclusiv mămicilor.

Servicii incredibile de spa și wellness, pentru un răsfăț cum se cuvine!

Aceasta reprezintă o secție aparte, realizată pentru odihna și relaxarea persoanelor de peste 16 ani. Aici veți găsi: piscină pentru înot de 25 de metri, saună finlandeză, infrasaună, saună cu aburi, saună cu sare, saună cu arome, saună exterioară, solarium și masaj.

Tratamentele balneare, vindecare garantată

În secțiunea dedicată tratamentelor, oaspeții sunt așteptați de medici specializați în reumatologie, fizioterapie și reabilitare. În cadrul acestei secțiuni, există și un spital denumit „spital de zi”, dotat cu camere puse la dispoziția persoanelor care vor un tratament complex și doresc să se odihnească în timpul tratamentelor. Acestea includ: gimnastică medicală terapeutică, gimnastică în apă, fizioterapie, hidromasaj sub apă, baie carbogazoasă, baie termală cu greutăți, nămol terapeutic, masaj terapeutic și kinesio taping.

Domul din Szeged, mix de stiluri arhitecturale

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Dacă îți place să te plimbi și să explorezi fațadele orașului, atunci cu siguranță nu te vei plictisi!

Cu o construcție aparte, domul din Szeged reprezintă a patra biserică din țară după mărime. În ceea ce privește arhitectura, aceasta se caracterizează printr-un amestec divers, conținând caracteristici romane, gotice și bizantin-orientale. Printre elementele de menționat se numără orga cu 9.040 tuburi și statuia „Hristos pe Cruce”, a lui Fadrusz János, care a ocupat prima poziție la Expoziția mondială din Paris în anul 1900.

Hunguest Hotel Forrás, locul perfect pentru o vacanță reușită

Dacă încă nu te-ai decis în privința hotelului, aici ai confortul 100% garantat!

Pe lângă restaurantul cu o capacitate de 400 de persoane unde savoarea culinară este asigurată, pe lângă camerele spațioase cu toate utilitățile la dispoziție și sălile de conferințe care pot găzdui până la 450 de persoane, Hotelul Forrás din Szeged dispune de un centru de bowling cu patru piste, salon de biliard și sală de jocuri pentru copii. De asemenea, fiind un loc ideal pentru familii, doamnele se pot relaxa la salonul de înfrumusețare, iar domnii pot viziona meciurile preferate pe un ecran uriaș, situat în holul hotelului.

Un alt avantaj extrem de important îl constituie faptul că hotelul are acces direct la complexul Aquapolis, printr-un coridor încălzit închis.

Așa cum era de așteptat, numărul turiștilor români este în creștere de la an la an, iar majoritatea sunt din județele Timiș, Harghita, Covasna, dar și din București.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/