Cină cu străinii la Timișoara! Dominic Samuel Fritz propune un 1 Decembrie „altfel”

publicitate si promovare in ziar

Candidatul USR la Primăria Timișoarei, Dominic Samuel Fritz, îi invită pe locuitorii orașului să ia parte la un experiment de comunitate și încredere, nemaiîntâlnit până acum: 500 de timișoreni, strânși în jurul a 101 mese, să ia cina cu oameni pe care nu îi cunosc. Scopul este astfel cunoașterea și crearea de relații cu concitadinii, dar și celebrarea Zilei Naționale a României, căci evenimentul va avea loc duminică, 1 Decembrie.

Studiile, dar și percepția fiecărui locuitor al Românei e că oamenii sunt dezbinați și lipsiți de încredere unul în celălalt. Doar 7% dintre români sunt de acord cu afirmația „majoritatea oamenilor sunt de încredere”. Tocmai din acest motiv, Dominic Samuel Fritz declară că „schimbarea pe care eu și colegii mei de la USR vrem să o aducem în Timișoara va fi cu adevărat una durabilă atunci când orașul redevine o comunitate. Iar o comunitate puternică se bazează pe încredere. Vrem să demonstrăm că timișorenii se pot pune la aceeași masă și să vorbească despre orașul lor și speranțele pe care le au pentru acesta și pentru țară”.

Astfel, în data de 1 decembrie, 101 persoane din întregul oraș, printre care și candidatul Dominic Samuel Fritz, vor găzdui în propria casă între 3 și 6 oameni pentru o cină care să semnifice celebrarea ospitalității și dovada faptului că se poate reclădi încrederea în cei de lângă noi.

În ceea ce privește înscrierea, atât gazdele, cât și oaspeții se pot înscrie cu ajutorul formularului de pe site-ul www.dominicprimar.ro. Cu o săptămână înainte de eveniment, echipa de organizare se va ocupa cu repartizarea aleatorie a oaspeților fiecărei gazde. Astfel, „cu toate că gazdele și invitații nu se cunosc dinainte, suntem încrezători că doza de necunoscut pe care o implică acest eveniment îl face incitant”, susține Dominic Samuel Fritz.

Datoria gazdelor este să gătească și să se asigure că nimic nu va lipsi invitaților, pe când oaspeții vor putea dona în contul campaniei USR pentru Primărie, bani cu ajutorul cărora se va putea realiza plata chiriei unui sediu de campanie pe care, afirmă Dominic Samuel Fritz, „vrem să-l deschidem în curând și să-l transformăm într-un loc al comunității și al implicării”.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01