Chiar au de ce să le fie frică! Debut entuziasmant pentru CSM Reșița! [FOTO]

explo 1000x200

CSM Reșița a încântat la debutul în actuala stagiune a Ligii a 3-a de fotbal impunându-se în deplasare cu un categoric 8-1 în fața echipei Mama Mia Becicherecu Mic.

Rosso-nerii au început foarte tare meciul de pe stadionul CFR arătând încă din primele minute ceea ce spunea cu o zi înaintea jocului antrenorul secund Lucian Dobre. Și anume, că Reșița va face legea în această ediție de campionat. CSM a deschis scorul la chiar prima fază importantă la poarta gazdelor. Breșneni a pătruns excelent în careul oaspeților și l-a servit în șase metri pe Velcotă, care a îndeplinit o simplă formalitate. Acesta a avut nevoie astfel de doar șapte minute pentru a debuta cu gol în tricoul roșu-negru.

Bacter a făcut 2-0 în minutul 14 când a reluat simplu o centrare venită de la Liuba. Velcotă Breșneni și Negoescu au trecut în doar câteva minute pe lângă golul de 30. Tabela s-a modificat din nou în minutul 23, când Szijj s-a distrat cu defensiva din Becicherecu Mic și a marcat superb cu ajutorul barei.  Pe fondul unui joc care a curs într-o singură direcție, Negoescu a majorat scorul la 4-0 în minutul 28.

La 15 minute de la reluarea jocului Poiana a marcat superb cu un șut de la 17 metri majorând scorul la 5-0. Doar câteva minute mai târziu s-a făcut 6-0. Marcator Bacter. Gazdele au avut și ele o tresărire de orgoliu și au redus din handicap, dar peste doar câteva secunde Himcinschi, intrat la pauză, a scos o lovitură de pedeapsă. Liuba a executat și a ratat în primă fază, dar penalty-ul s-a bătut din nou deoarece unul din jucătorii gazdă a intrat în suprafața de pedeapsă înainte ca fundașul reșițean să lovească balonul. Din a doua încercare Liuba a dus scorul la 7-1. Cristi Poiană, unul din cei mai tehnici jucători ai CSM-ului, a marcat golul cu numărul opt, cu o execuție de mare rafinament, din voleu, după o centrare perfectă venită de la Bogdan Szijj. Scor final 8-1 pentru CSM Reșița și pentru un debut perfect.

banner 970 x 250