CHESTIONAR. Tu cu ce te deplasezi în Reșița? Ce ai dori să se schimbe?

Cuib de vise 1000x100

Reprezentanții Primăriei Reșița vor să afle care este principalul mijloc de transport utilizat de cetățeni, în ce scop și cât de des pleacă de acasă, dar și ce sfaturi au pentru a îmbunătăți mobilitatea din oraș. Pentru a ajunge la soluția optimă, aceștia au pregătit un chestionar pe care să îl completeze cât mai mulți locuitori. El poate fi accesat la următorul link – https://forms.gle/nL8WyF83CNaeK7Q59.

Primăria Reșița este în proces de actualizare al Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Reșița. Acesta reprezintă un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din orașe și împrejurimile lor, pentru o mai bună calitate a vieții.

Obiectivele principale ale PMUD sunt:
• promovarea spre finanțare și implementare a proiectelor ce vizează sectorul transporturilor;
• asigurarea diferitelor opțiuni de transport tuturor cetățenilor, astfel încât să permită accesul la destinații și servicii esențiale;
• îmbunătățirea siguranței și securității;
• reducerea poluării atmosferice și fonice, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie;
• îmbunătățirea eficienței și rentabilității transportului de persoane și mărfuri;
• creșterea atractivității și calității mediului urban și a peisajului urban, pentru beneficiul cetățenilor, economiei și societății în ansamblu.

STPT job 1000x200

Reșițenii sunt invitați să completeze un chestionar anonim în care să răspundă sincer la 20 de întrebări referitoare la mijlocul de transport cu care se deplasează, timpul pe care îl petrec în trafic, cu ce preferă să circule în funcție de destinație și ce proiect ar implementa ei înșiși pentru o mai bună mobilitate în Reșița. Majoritatea întrebărilor au răspunsuri tip grilă.

Chestionarul poate fi completat accesând linkul https://forms.gle/nL8WyF83CNaeK7Q59.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/