Chestionar PLUS Timiș pentru alegerile locale! „Ne dorim ca soluțiile să fie calibrate nevoilor cetățenilor”

„PLUS Întreabă” Timișul! Prin intermediul unei platforme online, doritorii pot aduce critici și sugestii cu privire la situația localității lor sau a județului. Timișenii pot găsi sondajului pe pagina de Facebook a filialei PLUS Timiș.

Partidul lui Dacian Cioloș a lansat chestionarul ”PLUS Întreabă”. Membrii PLUS caută sugestii pentru integrarea politicilor locale în cadrul programului pentru alegerile locale pentru a servi interesului cetățenilor. Chestionarul poate fi accesat de pe pagina de Facebook a PLUS Timiș și completat până în data de 10 ianuarie 2020. În a doua jumătate a lunii se va publica o analiză a rezultatelor. Timișenii sunt încurajați să își exprime opinia în legătură cu diverse domenii de management al județului.

Ne dorim ca soluțiile pe care le vom propune anul viitor, în cadrul alegerilor locale, să fie bine calibrate la problemele practice ale localităților din județul Timiș. Avem nevoie de acest proiect pentru că politica înseamnă, în primul rând, reprezentarea nevoilor cetățenilor. Nu credem că le știm pe toate, și, cu atât mai mult, nu considerăm că știm mai bine ca cetățenii județului Timiș ce va trebui făcut după alegerile locale din 7 iunie 2020”, a transmis PLUS Timiș.