CFR, curățenie de 17 milioane de lei

interior vagon

CFR Călători face curățenie de peste 17 milioane de lei în vagoane. Potrivit caietului de sarcini, în toaletele trenurilor ar trebui să găsim săpun, șervețele de hârtie, benzi și tablete odorizante. Și să călătorim în condiții decente.

Licitația pentru „Salubrizare vagoane de călători” a fost lansată. Este împărțită în 8 loturi, pentru care contractele pot însuma 17,5 milioane de lei. Pentru Regionala CFR Timișoara sunt alocate maximum 2 milioane de lei. Contractele se vor semna pentru 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu câte 6 luni.

Condițiile impuse ar trebui să ofere condiții decente de călătorie. De exemplu, în toalete, pe lângă curățenie, pasagerii ar trebui să găsească mereu săpun, hârtie igiennică, benzi sau tablete odorizante, șervețele de hârtie sau pungi pentru gunoi.

Potrivit caietului de sarcini, vagoanele trebuie curățate atât în interior, cât și în interior. Se impune măturarea și splălarea podelelor, golirea coșurilor de gunoi, curățarea cu aparate aspirante și de spălat a scaunelor, ștergerea pereților, a locurilor pentru bagaje sau cotierelor și spălarea geamurilor și a ușilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Salubrizarea vagoanelor de dormit presupune curățearea tuturor coșurilor de gunoi, spalarea și dezinfectare toaletelor, curățarea salonului bar și a culoarului de trecere (canapele, scaune, mese, oglinzi, pubele inox, pereți sticlă despărțitori, pereți laterali plafon, dispensori lumina, pavement, geamuri), schimbarea perdelelor, fețelor de masa sau lenjerie.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/