Cetățenii din mai multe localități din Timiș, avertizați prin Ro-Alert asupra pericolului mare de infectare cu Covid-19

În șaisprezece localități din Timiș devine obligatorie purtarea măștii inclusiv în spațiile deschise, din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu Covid-19. Localnicii au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert, iar autoritățile s-au mobilizat pe teren și transmit mesaje prin portavoce.

Cetățenii din localitățile timișene Buziaș, Făget, Sânnicolau Mare, Belinț, Dudeștii Noi, Dudeștii Vechi, Dumbrăvița, Găvojdia, Ghiroda, Ghizela, Giroc, Moșnița Nouă, Șag, Saravale, Teremia Mare și Valcani au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert cu privire la iminența creșterii cazurilor de infectare în rândul populației.

„ALERTĂ! În localitatea dvs., nivelul de răspândire a COVID-19 este unul ridicat, peste 1,5 la 1.000 de locuitori. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs., sau celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile! Respectați H. CJSU TM 39.”

leader board 728 x 90 px

Se așteaptă ca și cetățenii care locuiesc în alte localități în care se înregistrează o creștere mare a numărului de cazuri să primească astfel de avertizări.