Centura ocolitoare a Bocșei, în analiză la București!

grindeanu pascu

Centura ocolitoare a Bocșei este în mâinile CNAIR. După ce la nivel local s-au făcut toate demersurile, în capitală se va decide acum cea mai bună variantă din punct de vedere tehnic și economic.

Primarul Mirel Pascu s-a deplasat la București, la Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), instituție care va decide care este cel mai bun traseu pe care să fie amenajată centura ocolitoare a Bocșei. La momentul actual se au în vede două rute.

„Am fost cu proiectantul la CNAIR, am discutat despre centură. Urmează să se depună analiza multicriterială la CNAIR, care va intra în comitetul tehnic al CNAIR și acolo se va alege varianta cea mai viabilă din punct de vedere tehnic și economic. Sunt specialiști acolo care trebuie să își spună punctul de vedere pe aspectul acesta. Apoi se va da ordin de lucrări pentru a se face studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pe varianta respectivă. Suntem în linie dreaptă.”, ne-a declarat primarul Mirel Pascu.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Dacă într-o lună comitetul tehnic al CNAIR va lua o decizie, este posibil ca în toamnă să existe deja un răspuns cu privire la traseul noii centuri ocolitoare, a mai precizat edilul-șef al Bocșei.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/