Centură de legătură cu o lungime de 4 kilometri între comuna Giroc și Timișoara, cu bani europeni

Între comuna Giroc și Timișoara va fi realizată o variantă de ocolire, cu o lungime de aproximativ patru kilometri. Lucrările vor fi finalizate anul viitor, iar finanțarea de aproape 1,4 milioane de euro este asigurată în cadrul unui proiect european.

Locuitorii din comuna Giroc vor ajunge mai ușor la Timișoara și înapoi spre casă, în viitorul apropiat. Primăria Giroc informează că, la sfârșitul lunii iunie, a fost încheiat contractul de execuție a lucrărilor pentru obiectivul ,,Realizare infrastructură rutieră de interes local în comuna Giroc, județ Timiș”.

Concret, proiectul vizează construirea unei centuri de legătură între localitățile Giroc și Timișoara, prin zona Calea Șagului, menită să ocolească localitățile Giroc și Chișoda.

leader board 728 x 90 px

Varianta de ocolire are o lungime de aproximativ patru kilometri, iar durata de execuție este de 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor”, a transmis Primăria Giroc.

Proiectul în cadrul căruia centura va fi realizată este finanțat cu bani europeni, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, și are o valoare de aproape 1,4 milioane de euro.