Centrul comunei Ciudanovița, pregătit de petrecere

Constantin Nebunu, primarul comunei Ciudanovița

Administrația locală din Ciudanovița investește în reabilitarea centrului de comună, acolo unde se desfășoară activitățile cultural-artistice.

Continuă investițiile în comuna Ciudanovița. De această dată, este vorba despre platoul din centrul satului cu același nume. Având în vedere starea necorespunzătoare în care se găsește platforma de aici, este necesară efectuarea lucrărilor de betonare în vederea asigurării unor condiții optime și sporirii nivelul de siguranță pentru desfășurarea activităților cultural-artistice organizate în comunitate.

În acest scop, administrația locală a achiziționat servicii de betonare a trotuarului pe o lungime de 15 metri și o lățime de 13 metri.

1000x200 dacus 02

Primăria i-a pus în vedere constructorului ca, pe durata derulării lucrărilor, să nu perturbe circulația, având în vedere că în imediata apropiere se află Drumul Județean 573.

Termenul de execuție este de o lună de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, valoarea totală a investiției fiind de 21.008 lei fără TVA.

publicitate si promovare online banner maxagro