Centru spa lângă bazinul din Reșița! Cu jacuzzi, saună și masaj!

Un centru spa, unde reșițenii și nu numai să se poată relaxa. Este visul care va putea deveni realitate în scurt timp, prin amenajarea unei astfel de construcții chiar lângă bazinul olimpic.

Reșița este un oraș de tranzit atât pentru turiștii care se orientează spre Văliug, Trei Ape, Gărâna sau Semenic, cât și pentru grupurile organizate din țară care aleg să viziteze obiectivele turistice din Caraș-Severin. Un centru spa va reprezenta un mare plus pentru oraș, fiind unul dintre puținele locuri de relaxare pe care municipiul le pune la dispoziție în orice anotimp.

„Am discutat cu reșițenii care vin la bazin, dar și cu turiștii din alte zone. Cu toții sunt mulțumiți de condițiile de la bazin, dar majoritatea și-ar dori și un spațiu de relaxare, eventual unde să poată veni cu familia și să petreacă mai multe ore, poate chiar în weekend. Așa că un centru spa, cu bazine având apă mai caldă, cu jacuzzi, cu saune și masaj ar fi ideal”, spune Laurențiu Plestici, șef birou.

Construcția va fi ridicată în continuarea bazinului olimpic, la intrarea din lateral, dinspre Spitalul Județean de Urgență Reșița. Capacitatea va fi de circa 60 de persoane simultan, care se vor putea bucura de două bazine cu apă caldă, inclusiv pentru copii, jacuzzi, două saune (uscată și umedă) și săli de masaj. Vor fi amenajate locuri de parcare și spații verzi.

Prețul estimativ al investiției este de 1 milion de euro. Consilierii locali reșițeni au aprobat proiectul tehnic pentru extinderea Complexului Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster”, întocmit de o firmă din Oradea, iar administrația locală va stabili în scurt timp sursa de finanțare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/