Centru spa la Gârnic?

Festivalul de rock de la Gârnic de săptămâna trecută a umplut din nou Cheile Nerei de corturi și muzică bună. Totuși, ploile le-au cam venit de hac iubitorilor de rock, dar și artiștilor de pe scenă. Uzi până la piele, rockerii au preferat să se retragă la terase sau corturi.

Planul de promovare pus la cale de organizatorii Rocker‘s Challenge are în vizor și confortul rockerilor care vin an de an la festival. Astfel, se vrea o pensiune Rockers Inn și la Gârnic. Ideea unei pensiuni unicat a luat naștere la Sasca Montană, acolo unde în fiecare vară se consumă cele mai bune acorduri pe scena de pe Cheile Nerei.

Proiectul Rockers Inn a mers încă de la început pe un concept unic. La Sasca pensiunea are un succes răsunător, iar locurile de cazare sunt epuizate cu mult înaintea festivalului. Unicitatea conceptului explică motivul pentru care fiecare cameră este amenajată în funcție de câte un gen al muzicii rock.

rock sasca rock sasca

Și Gârnicul se va putea bucura în viitorul apropiat de amenajarea unui Rocker‘s Inn. Mai mult decât atât, organizatorii au în plan aici și un centru spa. Astfel, pe lângă muzică bună cu cei mai buni artiști, natură și sporturi de aventură, rockerii din poiana de la Gârnic se vor putea bucura și de confort și relaxare în ambientul unic al Rocker‘s Inn.

Este un concept unic, nu se mai găsește așa ceva. Noi am construit pensiunea de la zero. Noi am înregistrat franciza, mai avem un proiect pe care îl vom organiza de anul acesta la Gârnic, o pensiune, un spa”, a explicat Radu Anderca, cel care a pus bazele conceptului Rocker‘s Challenge.

Cine mai vrea Rocker‘s Inn?!

Cei care au pus bazele întregului concept Rockers Challenge pun la dispoziția doritorilor varianta de a-și deschide propria pensiune marca Rocker‘s Inn. „Pregătim pentru viitorii doritori o soluție la pachet, adică dacă vrei să faci o pensiune Rocker’s Inn noi îți dăm tot conceptul și facem rost și de finanțare nerambursabilă. Tu trebuie să te ocupi de ea în condițiile impuse de noi. Asta se poate face oriunde”, a mai explicat Radu Anderca.

Foto: facebook.com