Centru cultural multifuncțional până la toamnă! Investiție de peste 20 de milioane de lei

centru multif lugoj

Lucrările de execuţie a noului centru cultural multifuncțional, care se construiește prin reabilitarea fostei cazarme de pe strada Banatului din Lugoj, se află în plină desfăşurare, urmând să fie finalizate până în luna mai a anului viitor.

Lugojul va beneficia de un centru multifuncțional ultramodern, destinat desfășurării de evenimente și activități culturale și recreative.

Cazarma va fi extinsă și recompartimentată, pentru a putea fi transformată în centru cultural multifuncțional. Unele corpuri de clădire vor fi demolate. În descrierea licitației se arată că a fost propusă inclusiv mansardarea cazarmei, pentru a fi create două spații noi în care să se desfășoare diferite activități socio-culturale.

1000x200 dacus 02

Centrul cultural va mai avea două terase și șapte balcoane deschise. În curte va exista un spațiu de joacă pentru copii, dar și o terasă exterioară acoperită, pentru susținerea vegetației. În fața scenei va fi creat un amfiteatru cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Valoarea totală estimată a contractului de investiții este de peste 20 de milioane de lei fără TVA. Acesta va acoperi cheltuieli pentru amenajări pentru protecția mediului și aducerea terenului la starea inițială, asigurarea utilităților necesare obiectivului de investiții, construcții și instalații, montaj de utilaje, echipamente tehnologice și funcționale, dotări, organizarea de șantier.

publicitate si promovare online banner maxagro