Cele mai elegante bijuterii balneare poartă numele Versay

hotel versay băile herculane
casinoherculane by sungarden

Se poate și la Herculane, se prea poate și la hotel Versay! Clădirea-monument din inima stațiunii transformată într-un superb colier balnear, de patru stele. 

Este sezonul banchetelor, sezonul celor mai frumoase petreceri, într-un mai de vis, la un Versay de vis,  mai aproape de natură, mai aproape de istorie, mai elegant ca niciodată. Pe Valea Cernei vă așteaptă una dintre cele mai rafinate unități de cazare – Hotel Versay, care, fără dar și poate, emană doar lux și rafinament. Atât hotelul, cât și sala de evenimente Versay, sunt locațiile perfecte pentru petreceri de mare clasă, pentru eliberarea din cotidian în „cea mai frumoasă stațiune de pe continent”, așa cum a numit-o împăratul Franz Josef. E vorba de Pavilion 12, fost Hotel Ștefania, actual Hotel Versay.

hotel versay băile herculane

Proprietarii clădirii istorice din Băile Herculane, au arătat cum ar trebui să renască acest monument de o valoare inestimabilă, lustruit cu delicată atenție la detalii și scoțând la iveală frumsețea-i de odinioară, măreție de care s-au îndrăgostit cei mai importanți oameni ai vremurilor de atunci.

Clădirea, ce are două niveluri și demisol, a fost ridicată în perioada arhitecturii eclectice, cu forme preponderent clasiciste. Are fațada principală marcată de un corp decroşat, care se ridică cu încă un nivel tip mansardă. Ancadramentele ferestrelor sunt specifice stilului baroc. Accesul se realizează printr-o ușă dublă din lemn aflată, ca și casa scărilor, în corpul decroşat, acoperișul este în 4 ape, iar învelitoarea este din țiglă metalică.

hotel versay băile herculane

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Site-ul Hotelului Versay arată că imobilul, fost Hotel Ștefania, respectiv Hotel Traian, a fost construit după anul 1875, în perioada când stațiunea Băile Herculane a fost administrată de Carol Tatartzy, fiind considerat un monument istoric. Clădirea este situată în parcul din centrul istoric al stațiunii, chiar pe malul Râului Cerna, după reabilitare, clădirea fiind transformată într-un hotel de patru stele, unul dintre cele mai cochete hoteluri din Băile Herculane.

versay 4

Hotel Versay este hotelul de referință pentru cea mai cunoscuta stațiune balneară din Romania, iar ca să risipim și ultima urmă de subiectivism, recenziile pe Booking sunt cotate cu 4.6 și cu o notă de 9,5/10.

Rezervările sunt deschise în această perioadă, și nu vă rămâne decât să sunați la numerele de telefon: 0770969621 sau 0355429098.

hotel versay băile herculane

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/