Cele mai cool accesorii feminine pentru primăvara

apple
1000x100 resita 02

Accesoriile sunt la fel de importante precum hainele sau încălţămintea. Ele pot completa cu succes o ţinută, îţi pot oferi încredere în tine şi îţi pot evidenţia feminitatea. De cele mai multe ori, accesoriile sunt asociate cu frumuseţea feminină. De la lanţuri, mărgele, brăţări, inele şi până la genţi, eşarfe sau ceasuri, accesoriile nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Dacă iarna accesoriile nu sunt mereu vizibile, deoarece îmbrăcămintea groasă le acoperă deseori, primăvara este momentul perfect să le scoţi din nou la lumină. Odată cu venirea primăverii, ţinutele lejere, hainele subţiri şi accesoriile deosebite îşi pot face din nou apariţia.

Nu este deloc dificil să alegi accesoriile potrivite atunci când îţi cunoşti stilul vestimentar şi ştii ce anume te avantajează. Vestea bună este că există accesorii clasice, care se potrivesc mai multor tipuri de ţinute şi pe care le poţi încadra cu succes în colecţia ta.

Pentru puţină inspiraţie de primăvară, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai cool accesorii feminine în sezonul cald:

Ceasul

Ceasul este un super accesoriu, pe care nu ar trebui să îl omiţi din colecţia ta. Primăvara este momentul perfect pentru a încadra un ceas deosebit în ţinutele tale. Ţinutele cu mâneca scurtă, trei sferturi, cămăşile şi gecile lejere, toate îţi permit să îţi evidenţiezi delicat încheietură.

Primăvara aceasta alege ceasuri feminine, de dimensiuni mici, cu o curea din metal sau piele şi cu un cadran rotund. Acestea se pot purta cu o mulţime de ţinute, de la blugi şi până la rochii.

Dacă eşti fană accesorii smart, atunci alege un Apple Watch. Avantajul unui Apple Watch este că are un design fin, iar cureaua se poate schimba oricând doreşti. Pe lângă design-ul special, vei putea folosi Apple smart Watch pentru o mulţime de activităţi, de la monitorizarea somnului şi până la preluarea apelurilor telefonice.

Pentru ţinutele office sau smart casual, poţi să alegi o curea metalică fină pentru Apple Watch. Dacă îţi doreşti un model cu preţ prietenos, atunci Apple Watch versiunea SE este cea mai bună opţiune.

Eşarfele

Eşarfele se număra printre cele mai cool accesorii de primăvară. Vei găsi modele pentru toate gusturile şi buzunarele, însă cel mai important este cum le asortezi. Pentru un stil elegant, alege eşarfe din mătase în culori neutre sau cu mici aplicaţii. Optează pentru bej, gri, albastru sau verde.

publicitate tmc 640

Dacă îţi plac ţinutele vesele şi colorate, o eşarfă în tonuri vii este perfectă. O poţi folosi pentru a scoate din anonimat o rochie neagră sau o cămaşă albă.

Brăţările din argint

Argintul este un metal preţios accesibil, uşor de purtat şi uşor de asortat. Brăţările din argint se potrivesc perfect cu ţinutele lejere de primăvară. Poţi opta pentru o brăţară de dimensiuni mari, lată, pe care să o asortezi cu rochii oversize, cu jeanşi şi tricouri sau cu rochii tip cămaşa.

Pentru un look ceva mai sofisticat, alege câteva brăţări subţiri, cu sau fără inserţii, pe care să le porţi împreună, pe o singură mână. Ţinutele office sau cele alcătuite din jeanşi şi cămăşi se combină minunat cu astfel de accesorii.

Ochelarii de soare

Primăvara este momentul perfect să începi să porţi ochelari de soare. Aceştia nu sunt numai un accesoriu cool, ci şi o metodă de a-ţi proteja ochii de razele nocive ale soarelui.

Ca să poţi asorta ochelarii de soare la cât mai multe ţinute, modelele clasice sunt cea mai bună opţiune. Cele mai populare modele clasice sunt ochelarii aviator, cei cu formă de ochi de pisică sau cât eye şi cei model Wayfarer.

Pentru a-ţi proteja cât mai bine ochii, alege ochelari de soare de la branduri cu reputaţie, care oferă lentile de calitate, nu doar un design modern.

Accesoriile îţi pot transforma complet ţinutele, iar primăvara este momentul perfect să începi să le porţi. Nu doar felul în care combini hainele şi încălţămintea îţi va asigura un outfit de succes, ci şi accesorizarea. Primăvara aceasta bucură-te de eşarfe colorate, ochelari de soare cool, brăţări din argint şi ceasuri cu funcţii diverse.

publicitate Timisoara banner maxagro