Cele mai bune păcănele de la Play N Go pe care trebuie să le încerci

cele mai bune pacanele play n go
picnic iulius1000x100

Spre deosebire de majoritatea dezvoltatorilor de păcănele din industrie, Play N Go are un stil diferit și foarte interactiv de dezvoltare a acestor jocuri. Un necunoscător ar putea spune că Play N Go investește foarte mult timp în lansarea unui joc. acesta fiind motivul principal pentru care acest producător lansează tot felul de sloturi de succes.

Inferno Star

Inferno Star este unul dintre sloturile care se poate juca la un casino online România începând din anul 2018. Este un slot extrem de volatil, dar care poate să ofere o sesiune de joc foarte eficientă mulțumită RTP-ului destul de ridicat. Pe Inferno Star ne bucurăm de un RTP de 96.38%, procent enorm pentru un slot care poate dezvolta doar 5 linii de plată, pe un ecran de joc de doar 3 rânduri de simboluri.

Inferno Star este un joc destul de simplu unde obiectivul jucătorului este de a lua toate fructele disponibile și de a crea cele mai valoroase linii de plată. De-a lungul partidei vei putea să obții câștiguri de la pepeni, struguri, mere, prune sau lămâi, dar vei simți și căldura unui ecran de joc de ultimă generație care datorită efectelor grafice, a fost plasat chiar pe cea mai călduroasă stea din sistemul nostru solar, Soarele.

leader board 728 x 90 px

Slotul oferă și o funcție de re-spin, lansată de simbolul Soarelui care este și scatterul principal al jocului. În timpul acestei funcții, simbolul Soarelui te va surprinde, dar nu îți spunem mai mult de atât.

sizzling spins

sabaton

Sizzling Spins

Dacă nu ai încercat încă Sizzling Spins, vei avea cea mai mare surpriză din viața ta. Ecranul de joc al acestui slot este fix dovada vie a lucrurilor pe care le-am menționat în introducerea acestui articol. Numai cei de la Play N Go ar fi putut să transforme un ecran de joc într-un grătar plin de bunătăți. Aproape că nu se mai disting rândurile sau tamburii de simboluri, dar un lucru este clar, totul sfârâie și aproape că simți mirosul de ciuperci, roșii, porumb, creveți, cârnați sau dovlecei pe grătar.

Jocul oferă re-spins destul de frecvent și îți oferă șansa ca la fiecare rotire să obții câștiguri într-unul dintre cele 243 de moduri posibile. Dacă totuși vei lansa speciala bonus a jocului, aceste linii de plată se vor înmulți până la un număr de 1024.

Simbolurile care oferă cele mai mici plăți de pe grătarul ecranului de joc sunt legumele, iar cele după care va trebui să fii foarte atent sunt creveții, cârnații sau carnea din folie de aluminiu.

Hugo Goal

Hugo sau Hugo 2 erau produse de gambling care erau folosite și în emisiuni televizat. Pe cât de ciudat ar părea, oamenii aveau posibilitatea de a ghida personajul pe tot traseul său ce avea să fie parcurs pe câteva linii de cale ferată. Acest traseu era plin de obstacole, iar toată coordonarea trebuia făcută prin telefon. De la acele aventuri, ajungem acum la Hugo Goal, un slot cu un ecran de joc de 3×3, unde Hugo continuă să fie personajul principal, dar de data aceasta este reprofilat pe sport fiind participant la o echipă de fotbal jucând chiar în cupa mondială. Slotul nu este unul foarte complex, dar este rezultatul strategiei echipei de la Play N Go. Atmosfera este uimitoare, grafica și ambientul sunt unice, iar câștigurile nu vor ezita nici ele să apară.

Sabaton

Pentru cei care văd Hugo Goal ca un slot destul de copilăresc și foarte colorat, avem o extremă care va contrazice total acele tematici colorate. Sabaton se prezintă cu un ecran de joc aproape de era Steampunk întunecată, dar încă în pragul dezvoltării. Avem în fața ochilor un slot cu tematică Rock, cu personaje pline de arme și muniție, iar efectul vizual predominant este metalul, fierul, armele și violența.

Sabaton a fost lansat în anul 2019 și este primul slot creat în colaborare cu un brand. Trupa suedeză de Metal este imaginea acestui slot cu RTP de peste 96%, la care mai adăugăm și varianța mare, ceea ce concluzionează faptul că Sabaton este un slot în care mizele se plătesc rar, dar cu foarte mulți bani.

Diamond Vortex

Niciodată nu știi în ce jocuri ajungi atunci când răsfoiești colecția celor de la Diamond Vortex. Fie vei vedea pe ecran simboluri așezate normal într-un ecran de 5×3, fie ajungi să te joci Diamond Vortex, iar ecranul nu mai are niciun sens. Aici, simbolurile sunt foarte multe, sunt reprezentate de niște pietre prețioase, iar tamburii și rândurile au formă de hexagon.

Slotul este destul de tânăr fiind lansat în anul 2020 fiind și unul dintre cele mai inovative produse marca Play N Go. Datorită modului de organizare a ecranului, jucătorii pot obține chiar și câștiguri de 5000x miza plasată. RTP-ul de 96.20% este acolo pentru a susține pofta de câștiguri, iar în final, Diamond Vortex, un slot în care tamburii se mișcă în sensul acelor de ceas are un succes incredibil.

Concluzie

Așa vom concluziona și acest top al celor mai bune păcănele de la Play N Go. Un top plin de nume importante de pe lista de produse lansate de acest dezvoltator. Toate recomandările noastre au valori de RTP destul de crescute. Nu strică să încerci!