Cei mai buni directori de școli din Timiș, premiați

premiere la Timisoara a directorilor de scoala
timisoara capitala 2023

Directorii anului din județul Timiș au fost premiați de către inspectoratul școlar în cadrul unei gale speciale.

Inspectoratul Școlar Timiș a luat decizia de a premia cei mai buni directori ai unităților de învățământ din județ. Astfel, miercuri, înainte de Ziua Internațională a Profesorilor, instituția a organizat, la nivel județean „Gala premiilor pentru Directorii Anului”, gazda evenimentului fiind Consiliul Județean Timiș.

Așadar, la Secțiunea „Viziune Europeană” au primit premii Nicolae Cosmin Gheorghe, directorul Liceului Tehnologic “Valeriu Braniște” din Lugoj, și Adina Mioc, directorul Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timișoara.

Timisoara sediul consiliului judetean

De asemenea, la Secțiunea „Antreprenoriat” au fost premiați Mihaela Șora, directorul Școlii Gimnaziale nr. 30 din Timișoara, și Adrian Nicola, directorul Școlii Gimnaziale Dumbrăvița.

Cuib de vise 1000x100

Totodată, la Secțiunea „Performanță/Implicare/Motivare” au primit premii Cerasela Bociu, directorul Liceului Tehnologic “Grigore Moisil” din Timișoara, și Violeta Bontilă, directorul Colegiului Național “Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara.

Mai mult, în timpul galei au fost recompensați și elevii care au obținut premiul I la olimpiadele naționale și internaționale, cadrele didactice pensionate în ultimul an școlar, precum și cadrele didactice care au obținut media 10 la examenele naționale de ocupare a posturilor și la definitivat.

premiere la Timisoara a drectorilor de scoala din judet

premiu din Timis