Cea mai modernă clădire de birouri din vestul țării, finalizată și închiriată integral! Urmează cel mai mare parc suspendat din România!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un proiect care pentru mulți părea de nerealizat începe să prindă contur. Prima dintre cele 7 clădiri care vor revoluționa zona business din vestul țării a fost finalizată, iar spațiul de 18.000 de metri pătrați a fost deja închiriat în totalitate!

Cea mai mare clădire din vestul țării, destinată birourilor, a fost finalizată! United Business Center 2 (UBC 2), prima din cele 7 clădiri de birouri din ansamblul Openville Timișoara, care va fi cel mai mare centru de business, cumpărături și entertainment din vestul României, a fost finalizată și închiriată integral, potrivit Mediafax. Clădirea UBC 2 are 12 niveluri și o suprafață de 18.000 mp.

publicitate online in ziar Express de Banat

Clădirea este dotată cu sisteme, aparatură și echipamente cu un consum redus de energie. Printre soluţiile verzi implementate se numără: grad sporit de lumină naturală, reglarea automată a intensităţii luminii din interior, sistem inteligent de automatizare a instalaţiilor electrice, sisteme de ventilație de ultimă generație, care vor asigura o temperatură constantă și un volum optim de aer proaspăt, fațade cu sticlă specială, care oferă protecţie termică şi solară, suporturi pentru parcarea bicicletei, duşuri şi vestiare pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

1000x100 (3)

În prezent, la Timișoara se lucrează la cea de-a doua clădire de birouri din cadrul Openville, tot cu 12 niveluri și o suprafață închiriabilă de 13.000 mp. Pentru aceasta, compania a semnat un parteneriat cu furnizorul internațional de servicii IT Atos, pentru închirierea a 6.000 mp.

Compania Iulius investeşte peste 220 de milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Cel mai mare centru de business, cumpărături și entertainment din vestul României va include şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, 4 săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp şi 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/